Over ons

Hallo iedereen,

Welkom op mijn website waar je stoffen, allerlei fournituren en handgemaakte kledij kan vinden.

Ik ben Kristin en ben met het naaiwerk begonnen toen ik erachter kwam dat ons dochtertje een polyesterallergie bleek te hebben. We moesten dus op zoek naar kleding dat geen polyester of iets dergelijks bevatte. Dat bleek onbegonnen werk ...

Ik ging dan maar zelf aan de slag en maakte haar kleding zelf met de meest biologische materialen. Het lukte mij nog aardig ook en had het snel onder de knie. En een pietjeprecies zoals ik ben, vind ik kwaliteit en perfecte afwerking heel belangrijk.

Het was telkens opnieuw geen makkelijke zoektocht voor het vinden van stoffen, biasbanden, garen, e.d. van biologische katoen.

Daarom wil ik nu na 5 jaar mijn droom laten uitkomen door als zelfstandige te beginnen en de meeste biologische materialen aan te bieden op 1 adres.

Het assortiment zal beperkt beginnen en stilaan verder worden uitgebreid. De stoffen die worden aangeboden zijn van katoen. Wat de kleding betreft ga ik mij eerst vooral toeleggen op kinderkleding. Deze kan gemaakt worden op bestelling in de door u gekozen stof uit mijn assortiment en door de modelletjes die ik tentoonstel. Later zal er ook een dames- en herencollectie aan toegevoegd worden.

Je kan bij mij zowel online bestellen als in mijn winkeltje aan huis artikelen kopen. De kleding modelletjes die ik zal aanbieden zullen beetje bij beetje worden toegevoegd aan mijn website. Dus ik zou zeggen, kom regelmatig eens een kijkje nemen op mijn website.


Groetjes,

Kristin.

Openingsuren
maandag
op afspraak
dinsdag
op afspraak
woensdag
op afspraak
donderdag
op afspraak
vrijdag
op afspraak
zaterdag
09.30u - 17u
zondaggesloten


Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®